Biztosítás

SEGÉLYVONAL: +36 1 465 3666

Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Neked, bárhol is legyél a világban!

A Freeze fesztiválon csak érvényes BBP biztosítással lehet részt venni!
Felhívjuk figyelmed, hogy a téli síutakra csak a Télisport utasbiztosítás nyújt fedezetet, a klasszikus utasbiztosítás nem!

Melyik típust válasszam?
EGT tagállamban TB-t fizető magánszemélyek 3 típusból választhatnak:
Sí-sztár,
Sí-profi,
Sí-extra
a megfelelő szint kiválasztásához kérjük, vedd figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeidet!
EGT tagállamon kívüli országban TB-t fizető magánszemélyek a Welcome to Hungary & Europe + Sport Plussz típust választhatják.
TB-t nem fizető magánszemélyeknek nem áll módunkban BBP biztosítást kötni!

Bármilyen káresemény bekövetkeztétől számított 24 órán belül hívd fel a biztosítót, hogy az ügyintézésben tudjanak neked segíteni.

 

A TÉLISPORT BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

– érvényes a népszerű téli sportokra: síelésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánozásra, hóraftingra
– téli sporteszköz-fedezet, pl. sí- és snowboard-felszerelésre, korcsolyára, szánkóra
megemelt felelősségbiztosítás limitek
– síbérlet visszatérítése a biztosított balesete vagy kórházi tartózkodással járó betegsége esetén
– a mentőhelikopteres mentés költségeit is fedezi
– teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 

Szolgáltatások táblázata itt

 

A biztosítás hiányából eredő károkért a festival travel kft. felelősséget nem vállal!
Sí-sztár19 €
Sí-profi24 €
Sí-extra33 €
Welcome to Hungary & Europe + Sport Plusz35 €

 

A SZTORNÓ SZIMPLA BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA
– Utazás kezdete előtti váratlan esemény (pl. betegség, baleset, haláleset esetén) a biztosító megtéríti az utazási iroda által felszámított lemondási költség ellenértékét

SZTORNÓ SZIMPLA biztosítás árak 10 napra:
– Ha egyszerre kötöd meg irodánkban az utazási biztosítással, akkor a teljes csomag ár 5 %-a; emellett az önrész pedig 0 %!
– Ha csak sztornó biztosítást kötsz irodánkban, akkor a teljes csomag ár 8 %-a; emellett az önrész pedig 20 %!
Sztornó biztosítás csak az előlegfizetés időpontjában köthető, később nem!

 

A KONZULI SZOLGÁLAT JAVASLATA:
Ajánlott, hogy a síelési szándékkal Svájcba érkező állampolgáraink megfelelő biztosítással rendelkezzenek: az “Európai Egészségbiztosító Kártya” (igényelhető indulás előtt OEP-től) mellett speciális kiegészítő poggyász-, baleset és mentési biztosítások  megkötése is ajánlott, mert ennek hiányában az esetleges, fedezet nélküli, gyakran tetemes költségek teljes egészében a balesetet szenvedett állampolgárra hárulnak.
Alapvetően fontos a pályahasználatra, időjárásra, és különösen a lavinaveszélyre vonatkozó hatósági figyelmeztetések mindenkori tiszteletben tartása, az esetleges hatósági tilalmak naprakész megismerése és szigorú betartása.
Javasoljuk ezen felül, hogy minden síelő ismerkedjen meg a síelés 10 alapszabályával.

A SZTORNÓ BIZTOSÍTÁS A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA – Utazás kezdete előtti váratlan esemény (pl. betegség, baleset, haláleset esetén) a biztosító megtéríti az utazási iroda által felszámított lemondási költség ellenértékét
SZTORNÓ KOMBI (standard vagy plus) biztosítás árak 10 napra: Ha egyszerre kötöd meg irodánkban az utazási biztosítással, akkor a teljes csomag ár 4 %-a; emellett az önrész 0 %!
SZTORNÓ BASIC biztosítás árak 10 napra: Ha csak sztornó biztosítást kötsz irodánkban, akkor a teljes csomag ár 5 %-a; emellett az önrész 20 %!
Sztornó biztosítás csak az előlegfizetés időpontjában köthető, később nem! Igényét a jelentkezés folyamán a megjegyzés rovatban tüntesd fel!