Városligeti Műjégpálya

2021-ben újra megnyitotta kapuit a Városligeti Műjégpálya, amely kiemelt környezetben 1870 óta várja a korcsolyázás szerelmeseit. Rendszerint hatalmas az érdeklődés, ezért érdemes az online jegyvásárlást választani. A Városligeti-tó keleti oldalán fekvő Műjégpálya egyike Európa legrégebbi korcsolyapályáinak. 2010-ben jelentős felújításon esett át.

A nyitvatartási idő alatt folyamatosan lehet korit bérelni, illetve két élező műhely is szolgálja a vendégek kényelmét. Amennyiben 14 év alatti gyermekeknek segítségre van szüksége a magabiztos korcsolyázáshoz, fóka kölcsönzésére is lehetőség nyílik.

Korcsolyabérlés

A korcsolyakölcsönzés díját a Generali Freeze Fesztiválra vásárolható jegyek ára nem tartalmazza.

A korcsolyabérlés díja idén is 3000 Ft / pár, amelyet a Városligeti Műjégpálya hivatalos kölcsönzőjében bérelhettek. Korcsolyavásárlásra lesz lehetőség a bejárat mellett található pénztáraknál, illetve az alsó szinten található korcsolya kölcsönző mellett kihelyezett pénztárban is. 

Elérhető korcsolyák: 26 - 50-es méretig

A korcsolya átvétele egyszerű elegendő a QR kódos kölcsönzői jegynek – digitális vagy nyomtatott formában történő – bemutatása a korcsolyakölcsönzőben.