The Human Safety Net program

Az egymást segítő emberek globális mozgalma amelyet a Generali Csoport hívott életre, összesen immár 24 országban. Küldetése, hogy minden embernek legyen esélye megmutatni a benne rejlő lehetőségeket, ezáltal pedig átalakíthassák családjuk és közösségük életét. A THSN programjai Magyarországon többek között a kisgyermekes családokat támogatják, értük vannak. Mert együtt még többet tehetünk egymásért, mindannyiunkért.

Most korizással jótékonykodhatsz!

Azzal, ha a "Jófej vagyok, adományozok" jegytípusunkat is megvásárolod a Generali Freeze fesztiválra, most 500 forinttal segíthetsz olyan gyermekeken, akik igazán megérdemlik a Human Safety Net programon keresztül!

Mást sem kell tenned, mint az alábbi gombra kattintanod, és a Normál jegyeink menüpont alatt kiválasztani az adományozó jegytípust.

Hogyan segíthetsz?

A The Human Safety Net programban hiszik, hogy kis segítségnyújtással mások számára egész világokat teremthetünk. Mert mindannyian rendelkezünk valamivel, amit fel tudunk ajánlani és meg tudunk osztani másokkal – legyen ez idő, szakértelem, pénzt, ismeretség vagy valami más. Ezek a dolgok EGYÜTT valami nagyot és kiemelkedőt alkotnak.

 

Tudj meg többet a programról és adományozz!